Connect with us

Hi, what are you looking for?

Македонија

Досегашните анализи ни укажуваат на фактот дека треба посебна агенда, т.е. посебен концепт  и понуда, со што би ги привлекле претставниците на дијаспората да...

Македонија

Историјата и рационалното размислување покажуваат дека секоја закана или предизвик можат да бидат трансформирани во предности, кои што повеќекратно може да ја зајакнат позицијата...

Македонија

Политичките елити кај нас, отсуството на храброста го компензираат со значителна количина на лудост. Со други зборови она што се случува денес во Република...

Македонија

Расневме и се развиваме рака под рака. Заедно ги правевме првите чекори и првите грешки. Еве 30 години подоцна и Таа и јас ништо...

Македонија

Се чини дека, кога се работи за напредок на државите-кандидати, државите-членки се многу порешителни во дефинирање на препреките, отколку во нивно надминување. Истовремено, се...

Македонија

Со оглед на етаблираноста на претходниот социјалистички систем, наспроти општите прилики во либерална Словенија, како и во останатите источноевропски држави, имплементирањето на демократските плуралистички...

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo